7 دلیل برای آنکه گلابی بخوریم

1) به هیدراته ماندن بدن افرادی که سریع گرمازده میشوند، کمک میکند.
2) برای سلامت قلب مفید است.
3) به دلیل وجود فیبرهای غیر محلول، یک میوه عالی برای سلامت گوارش به حساب می آید.
4) به دلیل وجود ویتامین های C، K و ماده معدنی مس در گلابی، اثر رادیکال های آزاد منتشرشده از بدن را خنثی میکند.
5) بخاطر داشتن فیبر فراوان، خاصیت ضدسرطانی داشته و به خصوص از ابتلا به سرطان روده جلوگیری میکند.
6) گلابی حاوی ویتامین C بوده و خواص آنتی اکسیدانی آن، باعث بهبود و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن خواهد شد.
7) با به تعادل رساندن میزان PH بدن، جذب کلسیم را بالا برده و همین امر، موجب پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان خواهد شد.